Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Запоріжжі вибух на заводі: 4 людини загинули

Четвер, 16 березня 2017, 17:13

Внаслідок вибуху на території ПАТ "Запоріжкокс" в Запоріжжі загинули чотири співробітники організації-підрядника.

Про це повідомили у четвер в прес-службі поліції Запорізької області, передає "Інтерфакс-Україна"

"На заводі стався вибух ємності з газом без горіння. Загинули чотири співробітники підрядної організації, які проводили зварювально-ремонтні роботи в цій ємності. Троє загинули на місці, ще один помер в кареті "швидкої допомоги", - розповіли в прес-службі.

Повідомлення про вибух надійшло правоохоронцям близько 15:15.

В даний час ведеться огляд місця події, поінформували в поліції.

У свою чергу прес-центр "Запоріжкоксу" поширив офіційну інформацію про подію, відповідно до якої близько 15:00 на ПрАТ "Запоріжкокс" стався груповий нещасний випадок.

"На даху збірника кінцевого охолодження коксового газу проводились вогневі роботи із застосуванням газового пальника і електрозварювального апарату. Роботи виконували чотири працівники підрядної організації "ПромІнтегра". При проведенні робіт вибухнув газ, що накопичився всередині ємності, який виходив назовні через розвантажувальний клапан в безпосередній близькості від виконання робіт. Три людини загинули на місці, четверта була у важкому стані доставлена в реанімацію, де померла від отриманих ран", - констатує прес-центр "Запоріжкоксу".

При цьому наголошується, що на даний момент на ПрАТ "Запоріжкокс" створено спеціальну комісію для розслідування обставин трагедії, що сталася.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування