Один з кримських татар, якого судять окупанти, залишився без адвоката

Вівторок, 21 березня 2017, 16:30

У окупованому Криму райсуд Сімферополя переніс засідання по "справі 26 лютого" в зв'язку з тим, що один з підсудних Арсен Юнусов залишився без адвоката.

Про це повідомив адвокат Едем Семедляев, передає QirimInfo.

"Юнусов сказав, що у нього немає фінансів, щоб наймати нового адвоката. Суд дав йому час до четверга 23 березня. Якщо не знайде нового адвоката, то буде адвокат за призначенням", - повідомив Семедляев.

Як відомо, минулого тижня Центральний районний суд Сімферополя прийняв рішення про відвід адвоката Джеміля Темішева від захисту Арсена Юнусова.

"Коли він (Юнусов – ред.) знайде адвокатів, то засідання продовжиться. Будемо далі допитувати свідків. Зараз все завмерло. Будь-яке питання, яке розглядатиметься без його адвоката - буде порушенням його прав ", - додав адвокат.

Юнусова затримали 11 березня 2015 року в Криму у "справі 26 лютого".

26 лютого 2014 під кримським парламентом відбувся масштабний мітинг противників та прихильників відділення Криму від Росії.

У числі перших були кримські татари, представники Меджлісу і проукраїнські активісти, їм протистояли проросійські активісти, яких організували лідери "Русского единства" на чолі з Сергієм Аксьоновим, який зараз очолює "кримський уряд".

Більше про справу "26 лютого" читайте у статті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування