Скоро в Авдіївці буде вода: ДФС запустили в роботу

Середа, 8 березня 2017, 15:33
Скоро в Авдіївці буде вода: ДФС запустили в роботу

Донецьку фільтрувальну станцію підключено до електропостачання.

Як повідомив у Facebook губернатор Донеччини Павло Жебрівський, через годину-півтори вода надійде в міські резервуари та заповнить мережі Авдіївки.

"Зранку працівники станції у супроводі вибухотехніків та представників СЦКК і ОБСЄ зайшли на ДФС, провели усі необхідні роботи з підключення і запустили станцію в роботу", - написав він.

Разом з тим, Жебрівський зазначив, що ремонтникам КП "Вода Донбасу" поки що не дали можливості оглянути пошкоджені ділянки водогону до Авдіївки.

"На деяких ділянках водогону, унаслідок обстрілів, є пошкодження труби", - додав він.

Як повідомлялося, у середу зранку прес-служба ДСНС повідомила, що в Авдіївці відновлено централізоване електропостачання, теплопостачання здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу.

5 березня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії електропередач поблизу м. Авдіївка, внаслідок чого припинено електропостачання м. Авдіївка, а також Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування