Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін: У больнічку не піду, одіялко не братиму

Четвер, 13 липня 2017, 19:24

Народний депутат Михайло Добкін стверджує, що у п'ятницю, 14 липня, прийде до ГПУ на виклик генерального прокурора.

Про це він заявив в кулуарах парламенту після голосування про його арешт. "Ще тиждень тому я не сумнівався, що так буде. Ви не чули нічого, що підтверджувало б звинувачення ГПУ. Це чиста політика. Я обіцяв нікуди не тікати, я не втік", - сказав він.

Він переконаний, що його справа є політичною. "Я завтра буду у призначений час з адвокатами", - зазначив Добкін.

Крім того він сказав, що обов’язково ще повернеться у Раду. "Я обов'язково повернуся у цей зал, але не знаю коли", - додав він.

Добкін також вважає, що в якості застави з нього вимагатимуть непосильну для нього суму. За словами Добкіна, він чекав на негайний арешт.

"Я очікував, що мене заарештують прямо тут. Але, вочевидь, живого мученика з мене вони робити не хочуть", - заявив нардеп. Парламентарій також запевнив, що прекрасно почувається, і в лікарню не піде.

"Я перебуваю у хорошій формі, на больнічку не збираюсь, одіялко в клітинку не братиму", - заявив Добкін. "Я пишаюся, що мені Бог подарував такий день", - сказав Добкін.

Відповідаючи на питання журналістів про участь Добкіна в мітингу під прапорами РФ, нардеп відповів: "Мітинг проходив у Харкові 1 березня 2014 року. Тоді на площі були люди, які тримали не тільки українські прапори, а й російські. Ми стояли на трибуні, а ці прапори були в натовпі. Було спеціально взято такий ракурс".

 
Журналісти запитали Добкіна про мітинг з прапорами РФ

Як відомо, у четвер Верховна Рада дала дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна, якого підозрюють в аферах із землею.

Добкін заперечує всі обвинувачення.

Читайте також: "Махінації з нудним обличчям. У чому ГПУ звинувачує Добкіна"

Роман Кравець, Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...