Мешканці Києва та прилеглих міст чують звуки, схожі на вибухи

Середа, 27 вересня 2017, 01:57

Мешканці деяких районів Києва і довколишніх населених пунктів повідомляють, що чують звуки, схожі на вибухи.

Повідомлення почали надходити приблизно 1,5 години тому і тривають до теперішнього часу.

У Києві, за словами місцевих жителів, звуки, схожі на вибухи, було чутно в районі вулиць Саксаганського і Володимирської, в районі Дарниці, на Оболоні, Троєщині, Лук'янівці, Дарниці, Дорожичах.

"Метро Дарниця, вікна та двері затремтіли", "Навіть люстра брязнула. південна околиця міста", "Два залпи. Троєщина", "Солом'янський район, періодично чутно вибухи", - пишуть кияни в соцмережах.

Крім того, звуки було чутно в населеному пункті Хотянівка, за словами місцевої мешканки, вона відчула вибухову хвилю. Також про звуки вибухів повідомили жителі Бучі.

У черговій частині Нацполіціі Києва в коментарі "Українській правді" підтвердили, що від громадян надходили повідомлення про звуки вибухів.

"Поки проводиться перевірка, інформації поки немає", - зазначили в черговій частині.

Також в поліції порадили звертатися за інформацією вранці.

Раніше Вишгородська района держадміністрація повідомляла, що з 25 вересня по 25 жовтня на території військового стрільбища ВЧ 3027 Національної гвардії України в Вишгороді будуть проводиться військові навчання.

Згідно з повідомленням, "заняття з виконання вправ стрільб зі стрілецької зброї, гранатометів та озброєння бронетранспортерів" будуть проводитися щодня з 09:00 до 18:00, а по четвергах з 18:00 до 02:00. Однак варто зазначити, що люди чули звуки, схожі на вибухи в ніч з вівторка на середу, коли навчання мали закінчитися о 18:00.

Як відомо, у вівторок ввечері сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані у районі міста Калинівка Вінницької області. Склади почали вибухати.

Внаслідок надзвичайної події змінено маршрути 14 поїздівВ'їзди до Вінницької області трасою м-21 Вінниця-Житомир-Могилів-Подільський перекрито.

Окрім того, "Украероцентр" закрив повітряний простір в радіусі 50 км від зони загоряння на складах боєприпасів в Калинівці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування