Бразилець з "Шахтаря" буде виступати за збірну України

Четвер, 28 вересня 2017, 12:48
Бразилець з Шахтаря буде виступати за збірну України
footballgazeta.com

Атакуючий півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос зможе виступати за збірну України.

Таку можливість футболістові дає указ президента України Петра Порошенка про надання йому українського громадянства, який, як повідомляє джерело УП у Федерації футболу України, вже підписаний.

Водночас джерела "Української правди" в Адміністрації президента кажуть, що є позитивне рішення комісії з громадянства, але наразі там не підтвердили і не спростували інформацію про наявність відповідного указу.

За даними ФФУ, нині йде процес надання громадянства дружині футболіста та його дітям.

Нагадаємо, Марлос виступає в Україні з 2012 року. Спочатку він грав за "Металіст", а у 2014 році підписав контракт з донецьким "Шахтарем".

Не виключено, що бразильця буде додатково викликано до збірної України на заключні матчі відбору до ЧС-2018 з Косово та Хорватією.

Раніше розглядав варіант отримання громадянства України і партнер Марлоса по "Шахтарю" Тайсон, але пізніше він був викликаний до збірної Бразилії.

Зазначимо, що на сайті президента текст указу про надання громадянства Марлосу відсутній. Але, хоча документи і з'являються на сайті у суворій хронологічній послідовності за номерами, зараз там після указу №274 від 13 вересня відразу йде указ №276 від 14 вересня.

 
Марлос
Фото dynamo.kiev.ua

Микола Аврамчук, для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування