Міноборони відсторонило офіцерів, що напідпитку охороняли ракетний склад

П'ятниця, 29 вересня 2017, 16:41

Міністерство оборони відсторонило двох офіцерів за виконання службових обов’язків у нетверезому стані.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони у п'ятницю.

Вказується, що Військова служба правопорядку проводить розслідування щодо офіцерів, відносно яких 28.09.2017 складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 172.20 КУпАП:

"Розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв або вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів військовослужбовцями під час виконання обов’язків військової служби або появи таких осіб на території військової частини".

Згідно з інформацією, два офіцери вважаються такими, що виконували обов’язки військової служби та вчинили військове адміністративне правопорушення.

"На час проведення розслідування зазначених посадових осіб, які належать до командного складу військової частини, відсторонено від виконання службових обов’язків. Особи, дії або бездіяльність яких сприяли вчиненню правопорушення, також будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності", - повідомили в Міноборони.

Як відомо, 28 вересня головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що в одній із військових частин на складах, де зберігаються реактивні частини для ракет дальньої дії, виявлено двох офіцерів у стані алкогольного сп'яніння.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News