"Укроборонпром" продав "Оплотів" та "Булатів" на 3 мільярди гривень

П'ятниця, 12 січня 2018, 14:44

У 2017 році ДП "Завод імені. В.О. Малишева", що входить до складу ДК "Укроборонпром", продав  бойових машин на понад 3 мільярди гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

"Такий результат був досягнутий завдяки 100% виконанню заводом всіх поставлених задач у визначений термін. В тому числі – завершення планових відправок танків БМ "Оплот" для Королівства Таїланд у 2017 році", - йдеться у заяві.

Зазначається, що остання партія бойових машин пройшла стаціонарні та польові випробування, вся продукція була перевірена замовником, отримала відповідні сертифікати та 27 грудня – відправлена.  

"За контрактом з Таїландом заводу Малишева залишилося здати замовнику усього декілька бойових машин. На підприємстві планують завершити виконання домовленостей в I кварталі 2018 року", - додають у концерні.

 

Окрім того, завод завершив відправку чергової партії моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан – відвантажена вже п’ята партія.

"Моторно-трансмісійні установки представляють собою комплекти, в які входять двигун, трансмісія, системи обслуговування двигуна, система очистки повітря, броньований дах. В подальшому всі ці комплекти встановлюватимуться на пакистанські бойові машини "Аль-Халід-1"", - пояснюють на підприємстві.

Крім того повідомляється, що наразі, "Завод ім. Малишева" готовий приступити до виконання державного оборонного замовлення з виготовлення танків "Оплот" для Збройних сил України.  

В "Укроборонпромі додають", що в 2014 році обсяг реалізації продукції був у 20 разів меншим і складав лише біля 150 мільйонів гривень.

Раніше повідомлялося, що фінансування військового озброєння в Україні за три роки збільшилось у 10 разів.

За цей час державний концерн "Укроборонпром", передав на озброєння української армії 16 тисяч одиниць військової техніки.

Україська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...