Гройсман роз'яснив свої слова про проблему корупції

Середа, 17 січня 2018, 12:28

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що є прихильником жорсткої боротьби з корупцією в Україні.

Про це він сказав на засіданні Кабінету міністрів 17 січня, коментуючи деякі заголовки у ЗМІ, які викликали у нього обурення.

"От написали, що Гройсман сказав, що в Україні немає корупції… І дивлюсь уже, коментатори, – я от не знаю, як у них пальці не болять – не читаючи статті, вже пишуть такі безглузді речі. Соромно має бути", – зазначив прем'єр.

"Я є абсолютно повним прихильником жорсткої боротьби з корупцією в Україні, не один раз це доводив і буду доводити це й далі. Долучайтеся", – сказав Гройсман.

 

Прем'єр стверджує, що в інтерв'ю виданню "Forbes" під час візиту до Грузії, він лише назвав сфери, "де вдалось прийняти системні рішення, щоб знищити корупцію".

"Наприклад, ми знищили корупцію при поверненні ПДВ підприємствам. Це вам повністю всі підтвердять", – заявив Гройсман.

"Але корупція залишилась: в державних компаніях, судах… Але я наголошую на тому, якщо наші міжнародні партнери-союзники допомагають нам боротися з корупцією, то росіяни зацікавлені в тому, щоб це роздмухувати і посилювати вплив корупції", – зазначив прем'єр.

Як повідомлялось, в інтерв’ю грузинському "Forbes", яке сам Гройсман поширив у Facebook 12 січня, прем’єр-міністр зазначив, що вороги України перебільшують проблему корупції в Україні і використовують для дестабілізації української держави.

"Багато наших ворогів зацікавлені в дестабілізації України, і вони завжди висувають проблему корупції в нашій країні. Вони постійно повторюють, що корупція дуже поширена… І я вважаю, що це перебільшено", – сказав зокрема Гройсман.

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...