Інвестрада Ложкіна вже півтора роки не може зібратися

Четвер, 22 лютого 2018, 12:26

Національна інвестиційна рада, створена указом Президента України в серпні 2016 року, досі не визначилася з датою першого засідання.

Про це йдеться у відповіді на запит проекту "Марлін".

"Наразі опрацьовується питання щодо формування орієнтовного плану засідань цієї ради", - підкреслили в Адміністрації Президента.

За інформацією Департаменту впровадження реформ АПУ від серпня 2016 року Інвестрада жодного разу не збиралася, і відповідного ніякі рішення не приймала.

Згідно указу Президента формою роботи ради є засідання, які мають проводитися не рідше двох разів на рік. Засідання ради скликає Секретар за дорученням Голови ради.

Головою ради є особисто Президент Петро Порошенко. Донедавна Секретарем ради був Борис Ложкін, який за твердження журналістів пішов з Інвестради через розслідування угоди з Сергієм Курченком. Сьогодні виконання обов’язків Секретаря ради покладено на заступника голови АПУ Дмитра Шимківа.

Національна інвестиційна рада є консультативно-дорадчим органом при Президентові. Основними завданнями Ради є розроблення пропозицій щодо стимулювання та розвитку інвестиційної діяльності в Україні, формування привабливого інвестиційного іміджу України, у тому числі з урахуванням найкращої міжнародної практики та подібне.   

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування