Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд залучив НАБУ третьою особою у справі "Розенблат проти Ситника"

Середа, 7 лютого 2018, 10:14

Окружний адмінсуд Києва залучив Національне антикорупційне бюро третьою особою у справі за позовом нардепа Борислава Розенблата до директора НАБУ Артема Ситника.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду Києва.

За її інформацією, відбулося підготовче судове засідання у цій справі, під час якого було розглянуто клопотання представника НАБУ про вступ бюро у справу у якості третьої особи.

"Суд заслухав позицію сторін і оголосив рішення: залучити НАБУ до участі у справі як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору", - йдеться в повідомленні.

Після цього суд оголосив перерву у розгляді справи до 1 березня.

Як відомо, треті особи в суді - це суб'єкти, які вступають у справу для захисту особистих прав і інтересів.

На початку грудня 2017 року Окружний адмінсуд повідомив, що народний депутат Борислав Розенблат подав позов до НАБУ та САП, в якому вимагає визнати протиправними дії антикорупціоних органів щодо нього.

Пізніше стало відомо, що в суді також є позов Розенблата до Ситника, в якому він просить визнати протиправним залучення директором НАБУ до оперативно-розшукової діяльності на території України працівників ФБР.

Розенблата звинувачують у тому, що він отримав 200 тисяч доларів за вплив на рішення чиновників Держслужби геології і надр та місцевої влади про надання ТОВ "Укртехдобич" спецдозволів на користування надрами.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...