Путін пошкодував про розвал СРСР і зізнався, що усі мрії вже здійснилися

Субота, 3 березня 2018, 14:26

Президент РФ Володимир Путін заявив, що хотів би запобігти розвалу СРСР і розповів про свою мрію - щоб Росія була "успішною, потужною і збалансованою".

Як повідомляє Інтерфакс, про це Путін заявив під час медіафоруму Загальноросійського народного форуму у Калінінграді.

Путіну задали бліц-питання, запитавши, яку головну історичну подію у Росії йому хотілося б змінити, на що Путін заявив: "Розвал Радянського Союзу".

Також він заявив, що не хотів би знати свого майбутнього, яке настане через 5-10 років.

Історичний період, в якому Путіну хотілося б опинитися, є теперішній час.

"У минулі часи всі мої предки були кріпаками, а я - президент", - зазначив Путін.

Також він ствердно відповів на питання, чи гуляв він коли-небудь вулицями і залишився невпізнаним.  На репліку про те, що президента можна зустріти на вулиці, він зауважив: "Малоймовірно, але ...".

Президент РФ також повідомив, що у нього немає мрії, яка досі не здійснилася. 

"Я хочу, щоб країна у нас була успішною, потужною, стійкою, збалансованою, спрямованою вперед", - зазначив Путін.

На питання про кумирів він зауважив, що не вважає правильним створювати їх собі, хоча додав, що йому подобається діяльність багатьох громадських діячів, культурних і державних діячів.

Як відомо, Путін регулярно заявляє про те, що сприймає розпад СРСР як геополітичну катастрофу. Також він критикував радянського "вождя" Володимира Леніна за результати діяльності та ідеї, які привели до руйнування СРСР.

Разом з тим у своєму посланні Федеральним зборам 1 березня Путін заявив про те, що РФ створила новітню зброю, зокрема крилату ракету із надпотужною ядерною установкою, невразливу для ПРО і ППО, підводний безпілотник, нову лазерну зброю.

Також Путін заявив, що РФ може вдатися до використання ядерного озброєння з двох причин - напад на РФ за допомогою ядерної зброї або атака на РФ з використанням звичайної зброї.

За словами Путіна, він не блефує, тому не слід розгойдувати човен "по імені планета Земля", вводячи проти РФ санкції та інші обмеження.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування