Головні новини дня – за 60 секунд

П'ятниця, 13 липня 2018, 21:03

Рада зробила перший крок до легалізації "евроблях", мати Сенцова попросила Путіна про помилування сина, депутати пішли на канікули - новини, які обговорювали 13 липня.

Про "євробляхи". Народні депутати проголосували за основу законопроекти, що дозволять знизити акцизи на розмитнення автомобілів та посилити відповідальність за використання нерозмитнених авто.

Про гроші "сім’ї Януковича". Фінансова розвідка США виявила 700 мільйонів доларів, які "сім’я Януковича"  вивела за кордон між 2008 і 2014 роками.

Про Сенцова. Мати режисера Олега Сенцова, засудженого до 20 років колонії за звинуваченням у тероризмі, попросила президента Росії Володимира Путіна помилувати її сина.

Про корупцію. Співробітники прокуратури спільно з СБУ піймали на вимаганні 500 тисяч гривень керівника одного з підрозділів ДФС у Вінницькій області.

Про Кононенка. Близький товариш і бізнес-партнер президента Ігор Кононенко у себе в офісі регулярно проводить зустрічі з власниками енергетичного бізнесу України.

Про ціни на газ. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що хоче провести консультації з лідерами парламентських фракцій щодо ціни на газ, де він планує обговорити кілька сценаріїв, на які уряд може піти.

Про канікули. Верховна Рада завершила восьму сесію, народні депутати пішли на канікули до вересня.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...