Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава розвідки США наполягає на втручанні РФ у вибори

Вівторок, 17 липня 2018, 06:03

Директор національної розвідки США Ден Коутс підтримав зроблені раніше висновки про втручання РФ у вибори американського президента в 2016 році.

Про це пише DW.com.

"Ми були зрозумілі в оцінках втручання Росії у вибори 2016 року", - заявив Коутс.

Тим самим глава нацрозвідки відповів на сумніви Дональда Трампа у висновках американських спецслужб. Ден Коутс додав також, що спроби підриву демократії в США з боку РФ тривають.

Як повідомлялось, під час прес-конференції у Гельсінкі після особистої зустрічі з Путіним Трамп не став звинувачувати Росію у втручанні в президентські вибори в США у 2016 році та відмовився підтримати висновки американських спецслужб, які стверджують, що таке втручання і справді відбулося.

У 2016 році американські спецслужби дійшли до висновку, що Росія стоїть за спробами домогтися поразки Гілларі Клінтон на президентських виборах, зокрема, санкціонувавши проведення кібер-атак та кампанії із поширення фейкових новин у соціальних мережах.

Президент Росії Владімір Путін під час прес-конференції з Дональдом Трампом заявив, що хотів, щоб той переміг на виборах президента США.

Однопартійці Дональда Трампа розкритикували його виступ на прес-конференції разом з  Путіним у Гельсінкі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування