Головні новини дня – за 60 секунд

Середа, 18 липня 2018, 21:02

Відібрано кандидатів на керівні посади ДБР, у губернатора Запорізької ОДА знайшли незадекларовану майно, екс-бухгалтера "Укрспирту" екстрадували з Польщі в Україну - новини, які обговорювали 18 липня.

Про ДБР. Конкурсна комісія відібрала 27 кандидатів на керівні посади Державного бюро розслідувань.

Про губернаторів. Голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль не вказав у декларації Range Rover і 4 Mercedes, а також не відобразив чималі витрати на закордонні подорожі.

Про "Укрспирт". Колишнього головного бухгалтера ДП "Укрспирт" Сергія Безродного екстрадували з Польщі в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності.

Про отруєння. У результаті отруєння у таборі "Яструбок" у Донецькій області госпіталізовані 84 людини. Серед тих, хто опинився у лікарні, 68 дітей.

Про Шабуніна. Через сутички під антикорупційною прокуратурою 18 липня, зокрема, через напад на голову Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, відкрили кримінальну справу.

Про бонуси. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в українських державних компаніях необхідно заборонити виплату надмірних бонусів та винагород.

Про напад на табір ромів. Координатора націоналістичної організації С14 Сергія Мазура, підозрюваного у погромах табору ромів на Лисій горі у Києва, посадили під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці

Про Google. Європейська комісія оштрафувала американську корпорацію Google на 4,3 млрд євро за порушення антимонопольного законодавства у справі, пов'язаній з операційною системою Android.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News