У "Мар'їнці" затримали прихильника "ДНР": пропонував прикордонникам хабар

Неділя, 22 липня 2018, 20:58

На контрольно-пропускному пункті "Мар’їнка" співробітники ДФС та прикордонної служби затримали чоловіка із документами "ДНР", який запропонував хабар за нерозголошення даних про виявлені документи.

Про це повідомили у прес-центрі штабу ООС 22 липня. 

Зокрема, під час огляду автомобіля Toyota Corolla було виявлено схованку з документами із символікою "ДНР", оформлені на мешканця Донецька, громадянина К.: службове посвідчення "Международная национально-патриотическая и спортивно-оборонная организация ДНР "Казачество ДНР", знак якості "Народный контролёр общественного движения "Донецкая республика" та членський білет громадського руху "Донецкая республика".

"Громадянин К. запропонував 1000 грн. співробітникам ДФС та ДПСУ  за нерозголошення факту виявлення документів з символікою "ДНР". Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументовано", - зазначено у повідомленні.

За даними штабу, у діях громадянина К. вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 369 КК. Матеріали за вказаним фактом передані працівникам Нацполіції для ухвалення відповідного рішення. 

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування