"Динамо" та "Шахтар" розпочинають з перемог сезон в українській Прем`єр-Лізі

Середа, 25 липня 2018, 20:57

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" розпочали з перемог сезон 2018/2019 в українській Прем`єр-Лізі.

Столична команда за зливи у першому таймі та порожнього НСК "Олімпійський" (покарання від ФФУ за поведінку уболівальників "Динамо". Прим) з рахунком 1:0 здолала полтавську "Ворсклу", що у минулому сезоні виграла бронзу УПЛ. Єдиний та переможний гол в цій зустрічі був забитий ще в перші 45-ть хвилин поєдинку.

На 33-й хвилині Беседін відібрав м`яча у голкіпера "Ворскли" Шуста біля карного майданчика полтавців і пробивав у порожні ворота, і захисник гостей Даллку зрізав круглого у власні ворота - 1:0.

До цього моменту у киян було кілька небезпечних ударів від Кадари, Кендзьори та Циганкова, але добрав грав Шуст. У другому таймі "Динамо" знову мало перевагу, але вже з мінімальною кількістю моментів біля воріт полтавської команди. Був гольовий момент і біля воріт киян, але удар Мисака у кут воріт парирував Бойко.

"Шахтар" у виїздному матчі доволі легко здолав дебютанта Прем`єр-Ліги - "Десну" з Чернігова. В обох таймах "гірники" забили по голу. На 31-й хвилині комбінація Ракицький-Данченко-Мораєс закінчилася ударом останього повз воротаря "Десни" - 0:1.

Другий гол у ворота господарів залетів на 55-й хвилині. Марлос технічно обігрався у штрафній "Десни" і пробив у кут воріт - 0:2.

Інші матчі 1 туру Прем`єр-ліги завершилися з такими результатами: "Зоря" - "Маріуполь" 2:1; "Карпати" - "Олександрія" 0:2; "Арсенал-Київ" - "Львів" 0:2; "Чорноморець" - "Олімпік" 2:1.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування