Турчинов заперечує, що готує Порошенка до виборів

Четвер, 5 липня 2018, 19:14

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов заперечив інформацію про те, що очолює виборчий штаб Петра Порошенка.

Про це він написав у Twitter.

"Останнім часом з’явилось дуже багато фейкової інформації щодо моєї політичної діяльності. За версією одних журналістів я очолюю виборчий штаб одного чи одразу 2-х кандидатів в президенти, за версією інших я "відчалюю" від президента", за версією третіх - приєднався до впливових політсил", - зазначив глава РНБО.

Він попросив "всіх, хто називає себе журналістами, не продукувати фейкові новини".

"Всіх зацікавлених інформую - я не займаюсь політичною діяльністю, не беру участь у виборчих кампаніях, не очолюю політичних штабів, "не відчалював" і нікуди "не причалював", - зазначив Турчинов.

Він запевнив, що продовжує займатися питанням безпеки і оборони України на посаді секретаря РНБО.

Раніше Українська правда повідомляла про те, що вже кілька місяців у кабінеті секретаря РНБО Олександра Турчинова збираються виборчі наради представників АП, присвячені майбутнім президентським виборам.

За інформацією УП, саме Турчинов і є неформальним главою цього виборчого протоштабу.

"Це не виборчий штаб у класичному розумінні слова, який збирається на кампанію і працює на вибори. Банально тому, що кампанія ще не почалась. Але нам потрібно вже напрацьовувати якісь рішення, координувати роботу, шукати людей на місця", – пояснював УП один із членів цього "штабу".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...