Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Середа, 22 серпня 2018, 21:46

Новікова відпустили з-під варти, на Донбасі оголошено перемир'я, ЄСПЛ визнав мораторій на землю незаконним - новини, які обговорювали 22 серпня.

Про справу Гандзюк. Підозрюваного в справі нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Миколу Новікова відпустили з-під варти.

"У зв'язку з додатковими показаннями, отриманими від підозрюваного громадянина Новікова, які він раніше не надавав слідству, була встановлена його непричетність до скоєння злочину", – повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

Про перемир’я. Тристороння контактна група за участі бойовиків оголосила про припинення вогню з опівночі 29 серпня у зв'язку з початком навчального року.

Про мораторій на землю. 22 серпня вступає в силу рішення Європейського суду, згідно з яким мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення визнаний таким, що порушує права людини.

Про обмін. Українська сторона готова помилувати двох росіян для обміну на українських військовослужбовців, утримуваних на Донбасі.

Про кадрові зміни. Уряд прийняв рішення про звільнення Наталії Микольської з посади торгового представника України – заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

Про Крим.  Підконтрольний Кремлю Центральний районний суд Сімферополя засудив харків'янина Олександра Стешенка до 2 років позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії-поселенні.

Про санкції. 22 серпня розпочинається перший етап нових американських санкцій проти Росії, які були введені через отруєння Сергія Скрипаля та його дочки в британському місті Солсбері.

На першому етапі санкції стосуватимуться заборони на експорт технологій, які можуть бути використані у військових цілях, і не спрямовані безпосередньо проти якоїсь компанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:04
Росіяни вдарили КАБами по промисловому об’єкту у Сумах
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
Усі новини...