Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд дав бойовику ОРДО вісім років тюрми

Четвер, 30 серпня 2018, 13:30

36-річного жителя Донецької області засудили до 8 років в'язниці з конфіскацією майна за участь у незаконних збройних формуваннях ОРДО.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

За її даними, досудове розслідування встановило, що у вересні 2015 року уродженець Макіївки, який останнім часом з жінкою та дітьми проживав у контрольованій українською владою Пречистівці Мар’їнського району, приїхав до батьків на окуповану територію.

"Коли дрібна та низькооплачувана робота набридла, чоловік з метою заробити побільше "легких грошей" добровільно прибув до "військомату" так званого "міністерства оборони" терористичної організації "ДНР" та був зарахований до складу роти радіаційного, хімічного та біологічного захисту 9-го полку 1-го Армійського корпусу "ДНР", що розташована у с. Безіменне Новоазовського району", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що новоспечений терорист обслуговував військову техніку та чинив опір підрозділам ЗСУ.

"У квітні 2018 року, під час проведення українськими правоохоронцями контррозвідувальних заходів в районі с. Водяне Ясинуватського району, бойовика було затримано та заарештовано", - розповідають у прокуратурі.

Згідно з повідомленням, чоловіка засудили за звинуваченням в участі у терористичній організації.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування