У Путіна планують провести ще три зустрічі з Трампом до кінця року

П'ятниця, 31 серпня 2018, 12:11

Президенти Росії та США Володимир Путін і Дональд Трамп можуть тричі поговорити на різних міжнародних заходах до кінця поточного року.

Про це в інтерв'ю "Известиям" повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

За його словами, мова йде про святкування закінчення Першої світової війни у ​​Франції 11 листопада, Східноазіатський саміт у Сінгапурі, який пройде з 11 по 15 листопада, і про зустрічі лідерів "великої двадцятки" в Аргентині, що відбудеться у кінці листопада-на початку грудня.

Зазначається, що Пєсков підтвердив налаштованість російської сторони на організацію російсько-американських переговорів на різних міжнародних майданчиках і не виключив контактів на вищому рівні в цих країнах.

При цьому він уточнив, що "все залежить від взаємності".

Раніше в Кремлі заявили, що отримали запрошення французької сторони на святкування річниці закінчення Першої світової війни, яке планується в листопаді 2018 року у Франції.

Як повідомлялося, раніше Трамп заявляв, що сподівається на другу зустріч з російським колегою Владіміром Путіним для реалізації питань, які вони обговорювали в Гельсінкі.

Під час прес-конференції в Гельсінкі з Путіним Трамп відмовився підтримати висновки американських спецслужб, які стверджують, що таке втручання дійсно відбулося. Виступ Трампа жорстко розкритикували в США як демократи, так і його соратники по Республіканській партії.

Після цього директор Національної розвідки США Ден Коатс оприлюднив заяву, в якому наполягав на правильності оцінок своєї служби щодо дій Росії.

На наступний день Трамп заявив, що його слова в Гельсінкі були просто обмовкою.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування