Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценку радять у виборчій кампанії не чіпати Порошенка й Тимошенко

Середа, 12 вересня 2018, 13:03

Гриценку радять у виборчій кампанії не чіпати Порошенка з Тимошенко

Передвиборна кампанія лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка в основному складатиметься з меседжів про те, якою Україну політик хоче бачити в майбутньому.

Про це йдеться у статті "Української правди".

"Кампанія Гриценка на 80% складатиметься із меседжів про те, яку Україну він хоче бачити в майбутньому. Умовно кажучи, це сильна країна, що "бореться з корупцією, де чесно працюють правоохоронні органи, суди, та люди живуть в злагоді". Інші 20% повідомлень стосуватимуться його принциповості, на кшталт: "єдиний, хто не має зв’язку з олігархами" та "не буде робити з влади бізнес"", – йдеться в публікації.

Відзначається, що сам образ Гриценка зводитиметься до двох посилів: "сильна рука" та чесність.

"Я так само, як і ви, незадоволений владою. У мене такий же одяг, як у вас. Я живу, як і ви. У мене таке ж взуття, як у вас. Я був при владі, але моє взуття не змінилося", – переказує майбутній посил Гриценка до виборців один із його соратників.

При цьому планується, що кампанія Гриценка не має базуватися на критиці опонентів з одного електорального поля.

Так лідеру "Громадянської позиції" не рекомендують критикувати ні президента Порошенка, ні найближчу конкурентку Юлію Тимошенко.

"Планується, що Гриценко займатиме позицію "над схваткою" президента та ЮВ. Про них він взагалі повинен якнайменше згадувати, щоб не перебирати на себе їхній негатив", – зазначено в статті.

З чим Анатолій Гриценко заходить на поле електорального бою в гарячу політичну осінь та як почав формувати його команду Віктор Балога читайте в статті УП "Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори".

Роман Кравець, Ірина Балачук, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування