Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" втрачає очки у третьому поспіль матчі УПЛ

Неділя, 16 вересня 2018, 19:32

Київське "Динамо" не може виграти вже у третьому поспіль матчі української Прем'єр-ліги.

16 вересня у 8 турі УПЛ підопічні Олександра Хацкевича уникнули поразки в поєдинку із луганською "Зорею". Гра, що проходила у Запоріжжі, завершилася внічию з рахунком 1:1.

"Зоря" вийшла вперед ще у першому таймі. На 44-й хвилині після сильного удару бразильця Сіласа Денис Бойко відбив м`яча перед собою, а першим на добивання зіграв Артем Громов, котрий пробив у кут воріт - 1:0.

За хвилину після цього Громов мав ще одну нагоду оформити дубль, але з кількох метрів не влучив у порожні ворота.

На старті першого тайму обидві команди обмінялися небезпечними моментами. У господарів поля після удару Рафаеля в гру вступив голкіпер "Динамо", а в киян після прострілу з флангу Беньямін Вербіч пробив коліном з кількох метрів повз ворота.

На стартових хвилинах другого тайму "Динамо" заграло більш активно. На 49-й хвилині з штрафного пробивав Йосип Піварич і м`яч влучає у штангу воріт.

На 67-й хвилині "динамівці" зрівнюють рахунок. Після розіграшу стандарту Сергій Сидорчук сильним ударом з метрів 27-ми відправив м`яча у кут воріт "Зорі" - 1:1.

Через кілька хвилин "Зоря" знову отримала шанс вирвати перемогу в цій зустрічі, але удар Рафаеля з метрів восьми парирував Бойко.

Варто нагадати, що у попередніх двох матчах "Динамо" зіграло на виїзді внічию з "Чорноморцем" (1:1), а у Києві програло "Карпатам".

Після 8 турів "Динамо" займає з 14 очками третю позицію, маючи гру у запасі. На першому рядку з 21 пунктом іде "Шахтар", на другому розташувалася "Олександрія", у якої 16 очок. "Зоря" з 12 очками посідає четверту позицію.

Інші матчі 8 туру УПЛ завершилися з такими результатами: "Десна" - "Арсенал-Київ" 1:0; "Олександрія" - "Шахтар" 0:2; "Карпати" - "Ворскла" 0:1; "Олімпік" - "Маріуполь" 1:3, "Чорноморець" - ФК "Львів" 0:1.

 

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...