Ситник не прийшов у Раду, бо його людей піймали з "жучком" у САП - джерело

Середа, 19 вересня 2018, 16:01

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не прийшов на засідання комітету Верховної Ради, оскільки дізнався про затримання детективів Бюро за установку прослуховування в кабінеті керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Про це повідомляє в середу агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на джерело.

"Ситник розвернув автомобіль, оскільки дізнався, що його детективів затримала поліція за установку нового "жучка" в кабінеті Холодницького", - сказав співрозмовник агентства.

Раніше цього дня директор НАБУ Артем Ситник не прийшов на засідання комітету Верховної Ради щодо запобігання корупції, на якому планувався звіт про роботу НАБУ.

В.о. голови комітету Юрій Савчук (фракція "Народний фронт") зачитав лист директора НАБУ, адресований комітету, в якому Ситник повідомляє, що не може прийти на засідання "у зв'язку з необхідністю перебувати на робочому місці для виконання невідкладних заходів".

У НАБУ агентству підтвердили, що Ситник не прийде на засідання антикорупційного комітету, незважаючи на те, що раніше це планувалося. При цьому в Бюро не повідомили подробиць.

Як повідомлялося, 19 вересня Управління держохорони виявило кабель для прослуховування, який з будівлі "Охматдиту" прокладали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...