Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд обрав запобіжний захід раднику Кернеса

Субота, 29 вересня 2018, 23:26

Дзержинський райсуд Харкова визначив запобіжний захід раднику мера Харкова, підозрюваному в незаконному виділенні лісу під забудову у вигляді особистого зобов'язання.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прокуратуру Харківської області.

Як повідомило джерело у прокуратурі, 1 жовтня звинувачення подасть апеляцію на рішення слідчого судді, оскільки прокуратура вимагала запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Також у понеділок у Дзержинському райсуді Харкова планується розгляд клопотання про відсторонення підозрюваного від посади на час досудового розслідування.

Читайте також: "Махінації з нудним обличчям. У чому ГПУ звинувачує Добкіна"

Нагадаємо, прокуратура Харкова повідомила про підозру чинному раднику мера Харкова, колишньому начальнику міськуправління Держкомзему. 

Як повідомило "Українській правді" джерело в прокуратурі, йдеться про Юрія Саніна.

Він підозрюється у незаконному узгодженні проекту землеустрою щодо відведення 0,22 га держземель під будівництво житла, йому інкримінується ч.2 ст.364 КК (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Санін фігурував у справі про земельні махінації, яку правоохоронці ведуть щодо екс- мера Харкова (2006-2010 роки) Михайла Добкіна та нинішнього градоначальника Геннадія Кернеса

Досудове розслідування у справі було завершене в липні 2018 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування