У Києві горіла будівля заводу, де може бути новий канал Мураєва

Понеділок, 15 жовтня 2018, 16:08
У Києві горіла будівля заводу, де може бути новий канал Мураєва

На вулиці Жилянській у Києві сталася пожежа в приміщенні київського електротехнічного заводу "Транссигнал", госпіталізовано двох людей. 

Екс-міністр транспорту Євген Червоненко написав у Facebook, що в цьому приміщенні розташовано новий телеканал нардепа Євгена Мураєва, в якому проходить ремонт.

"Горіло безпосередньо у приміщенні каналу", - повідомив він згодом в ефірі "112 Україна" з місця події.

 

Згодом сам Євген Мураєв повідомив у Facebook, що присутній на місці пожежі разом із Червоненком.

 

"Українська правда" намагається отримати коментар Мураєва.

Як повідомив в ефірі "112 Україна" представник прес-служби ДСНС Києва Олександр Макушенко, повідомлення про пожежу надійшло о 14:09.

"Це п'ятиповерхова виробнича будівля, на 5 поверсі горіли будівельні матеріали на площі 60 кв. м. Нам вдалося швидко її приборкати. О 14:37 пожежу було локалізовано, а о 14:57 ліквідовано повністю", - сказав представник ДСНС.

За попередньою інформацією, внаслідок події ніхто не постраждав.

Згодом у столичному управлінні ДержНС повідомили, що внаслідок пожежі до лікарняних закладів Києва госпіталізовано двох осіб з попереднім діагнозом "отруєння чадним газом".

Причина виникнення пожежі з’ясовується.

Нагадаємо, 29 серпня екс-заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал "NewsOne". З 3-го вересня він, судячи зі слів нардепа Євгенія Мураєва, регулює інформаційну політику каналу. 

У СБУ заявили, що відслідковуватимуть контент українських телеканалів, управління якими взяв на себе Андрій Портнов, зокрема й NewsOne. 

Наприкінці вересня петиція про "припинення антиукраїнської діяльності" телеканалів "112 Україна" і "NewsOne" на сайті Верховної Ради набрала понад 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду.

4 жовтня ВР рекомендувала Раді нацбезпеки і оборони застосувати санкції до власників телеканалів "112 Україна" і NewsOne.

Разом з тим позафракційний нардеп Євген Мураєв заявив, що вийшов з партії Вадима Рабіновича "За життя", має намір створити свою партію, а корпоративні права на телеканал NewsOne передано нардепу від Опозиційного блоку Тарасу Козаку, якого пов'язують з Віктором Медведчуком

У партії "Батьківщина" вважають, що попри заяви про те, що NewsOne перейшов у власність Тараса Козака, його реальним власником став президент Петро Порошенко. У БПП заявили, що зміна власника на нардепа, наближеного до Медведчука, "є беззаперечним доказом того, що саме останній є його справжнім власником".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування