Катастрофа СУ-27: прокуратура вилучила документи на літак і опитує свідків

Середа, 17 жовтня 2018, 10:18

Прокуратура вилучила льотну документацію та документи на винищувач Су-27, який під час навчально-бойового польоту упав у Вінницькій області, триває допит свідків.  

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону.

"На даний час на аеродромах в Миргороді і Староконстантинові вилучено льотну документацію та документи на літак. Наразі тривають допити свідків щодо обставин вильоту борта, його технічного стану на момент вильоту, даних об'єктивного контролю тощо", - йдеться в повідомленні.  

Відзначається, що місце падіння Су-27 охороняється.

Наразі група військових прокурорів Вінницького гарнізону продовжує огляд місця трагедії разом із представниками експертної комісії Міноборони та фахівцями авіаційно-технічної лабораторії. 

Як повідомлялося, близько 17:00 16 жовтня в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник Вінницької області) у ході виконання навчально-бойового польоту впав військовий літак Су-27.

Пізніше стало відомо, що рятувальники знайшли тіла двох пілотів. Один загиблий – заступник командира з авіації, заступник глави Повітряного військового командування "Схід" Іван Петренко, інший – військовослужбовець повітряних сил Національної гвардії США.

Попри падіння літака, спільне керівництво навчання "Чисте небо – 2018" прийняло рішення продовжити польоти усіх типів авіатехніки.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування