У Криму розповіли про стан постраждалих з керченського коледжу

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 10:14

У кримських лікарнях прооперовані 20 осіб, які постраждали під час стрілянини і вибуху в коледжі в Керчі, їхній стан важкий і середнього ступеню тяжкості, але стабільний.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на так званий МОЗ Криму.

"Усі постраждалі, госпіталізовані в лікувальні установи Керчі, Леніного і Сімферополя,  отримують необхідну допомогу, стан різного ступеню тяжкості, але стабільний", - йдеться в повідомленні. 

Відзначається, що одна дівчина залишається в міській лікарні Керчі, її стан середнього ступеню тяжкості.

Чотири людини – троє хлопців і дівчина у стані середнього ступеню тяжкості госпіталізовані в Ленінську центральну районну лікарню.

Ще один потерпілий – 18-річний юнак – госпіталізований в республіканську лікарню ім. Семашка, стан середнього ступеню тяжкості.

У сімферопольській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги №6 лікуються 6 постраждалих у Керчі. Пацієнтам від 18 до 28 років, у них діагностували травми середнього ступеня тяжкості.

За даними "відомства", ,більшість з них буде виписана на амбулаторне лікування упродовж найближчих 10-14 днів.

Вісім дітей (вік від 15 до 17 років, п'ять дівчат і три юнаки) були госпіталізовані в республіканську дитячу клінічну лікарню в Сімферополі.

"Усі вони були прооперовані, деякі не один раз. Стан трьох дітей залишається важким, п'ятьох – середнього ступеню тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, трагедія в Керчі сталася 17 жовтня. Російське слідство встановило, що 18-річний студент 4 курсу Владислав Росляков розстріляв з рушниці людей у коледжі, крім того був вибух, і пізніше в речах Влада знайшли вибухівку.

Росляков після стрілянини по людях наклав на себе руки.

18 жовтня "уряд" анексованого Росією Криму опублікував офіційний список загиблих. Серед них 15 студентів (із них 6 неповнолітніх) та 5 дорослих.

Пізніше повідомлялося, що кількість загиблих зростала до 21.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування