Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Криму госпіталізовано ще одного постраждалого внаслідок стрілянини у коледжі

Субота, 20 жовтня 2018, 16:31
У Криму госпіталізовано ще одного постраждалого внаслідок стрілянини у коледжі

У Криму госпіталізовано ще одного постраждалого в результаті стрілянини і вибуху у керченському політехнічному коледжі.

Як повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу "МОЗ Криму", 16-річний хлопець був госпіталізований після повторного звернення до медиків.

Зазначається, що раніше він відмовився від медичної допомоги.

"До Республіканської дитячої клінічної лікарні у Сімферополі поступив 16-річний хлопець з травмами легкого ступеня тяжкості", - повідомили у "МОЗ Криму".

За даними росЗМІ, таким чином на сьогоднішній день постраждалими вважаються 46 осіб. У медустановах Керчі та Сімферополя проходять лікування 23 людини, ще 23 людини перевезли з лікарень Криму до медустанов Краснодарського краю і Москви.

Раніше в Міністерстві охорони здоров'я РФ повідомили, що в Сімферополь на консиліум вилетить керівництво МОЗ РФ, Федерального медико-біологічного агентства (ФМБА) і дитяча реанімаційна бригада - у зв'язку з ускладненнями у двох дітей, які постраждали в результаті теракту у Керчі.

Станом на 10:00 20 жовтня у медустановах перебували 45 постраждалих, з них 25 - діти.

Трагедія у Керчі відбулася 17 жовтня. За даними російського слідства, 18-річний студент 4 курсу коледжу Владислав Росляков розстріляв з рушниці людей у навчальному закладі, крім того у будівлі стався вибух. Згодом у речах Рослякова знайшли вибухівку. Після стрілянини по людях Росляков наклав на себе руки.

За останніми даними, загинула 21 людина.

З 18 жовтня в окупованому Криму оголошено 3-денну жалобу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування