Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко порадила Порошенку забрати "ганьбу" з бордів

Середа, 12 грудня 2018, 12:06
Тимошенко порадила Порошенку забрати ганьбу з бордів

Майбутній кандидат у президенти лідер партії "Батьківщина" екс-прем’єр Юлія Тимошенко звинуватила чинного главу держави Петра Порошенка у "фальшивому патріотизмі" і порадила виправити написи на бордах.

Відповідний пост з’явився на Facebook-сторінці Тимошенко 12 грудня.

Цього разу політик обурилася ситуацією з першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки Сергієм Семочком, чиї дружина та донька мають російське громадянство.

"Всупереч клятвенним запевненням влади, що Семочко – патріот, професіонал і одна з найпорядніших людей у цілому світі, зрештою з’ясовується, що найближчі родичі цього діяча таки з російськими паспортами. Тобто – з російським громадянством, набутим в той час, коли твоя країна веде війну з ворогом, з тією самою Росією", – пише Тимошенко.

Політик акцентує увагу, що мова йде про людину, яка безпосередньо причетна до питань вищої державної безпеки України.

 "Після цього скандалу я б радила президенту зняти з рекламних бордів будь-які згадки про армію… Не ганьбіть Українське Військо! Та й "віру з мовою" теж краще зняти. Хай лишиться тільки оте: "Ми йдемо своїм шляхом". Своїм шляхом і йдіть – шляхом безчестя та ганьби", – заявила Тимошенко.

 
В кінці листопада на бордах Порошенка слоган "Геть від Москви!" змінили на "Ми йдемо своїм шляхом"
валентина романенко

Лідер партії "Батьківщина" раніше вже радила Порошенку зняти з рекламних плакатів слова "армія і віра", звинувачуючи президента  в "масштабній корупції в армії".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування