В Києві затримали чергового "злодія в законі"

Неділя, 16 грудня 2018, 02:54

В Києві правоохоронці затримали чергового "злодія в законі" з Грузії.

Про це повідомив керівник кримінальної поліції Вячеслав Аброськін.

"Сьогодні в Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали чергового туриста-"злодій в законі" на прізвисько "Темо Сухумський", - написав він у facebook.

Затриманий громадянин заявив, що не пам’ятає, як він потрапив до України та з якою метою.

Як повідомляє Аброськін, "злодій в законі" був затриманий на зустрічі з іншими представниками криміналітету, де вирішували питання злочинного світу.

"Останні роки вони злітаються в Україну як бджоли на мед. Заради чого ФСБ РФ їх десантує в такій кількості, або за чиїмось іншим покликом їдуть до нас?", - написав керівник кримінальної поліції.

Аброськін зазначив, що злочинця депортують в Грузію. Він додав, що в Грузії діє жорстке законодавство щодо таких осіб, та пошкодував, що в Україні такого немає.

"Там є непохитна позиція держави: поліція затримала, прокурор підтримав поліцію, а суддя відправив надовго за грати...Так на сьогодні в нас поки що нема таких законів, але цих розмальованих мавп будемо саджати за грати або викидати геть з нашої країни, бо це сміття тут не потрібно", - заявив він.

Нагадаємо, 5 грудня столичні правоохоронці заявили, що видворили з України громадянина Грузії Нукрі Гальського, який планував керувати злочинними угрупуваннями та розподілити сфери впливу з іншими кримінальними авторитетами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News