Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львів: Кількість постраждалих від вибуху на ярмарку зросла

Субота, 22 грудня 2018, 17:44
Львів: Кількість постраждалих від вибуху на ярмарку зросла
Фото ДСНС

Внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова за медичною допомогою звернулися п'ять осіб.

Про це ввечері 22 грудня під час позачергового засідання комісії ЛМР з питань ТЕБ та НС повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

За його словами, четверо осіб було доправлен у міську лікарню бригадою "швидкої", ще одна особа звернулася до медиків самостійно.

"Усі п’ятеро осіб мають опіки різних частин тіла. Двоє осіб госпіталізовано до реанімаційного відділення у зв’язку з важкістю стану, трьох госпіталізовано в опікове відділення", - повідомив Зуб. 

Він уточнив, що одному з постраждалих, який перебуває у реанімації - 50 років.

"Решта — молоді люди, приблизно 22−25 років. Усі четверо були (на ярмарку - ред.) під час виконання якихось робіт і отримали виробничу травму. Про п’яту особу отримав інформацію в телефонному режимі, що він самостійно звернувся: чи він допомагав гасити, чи він працівник — інформації ще немає",  - зауважив Зуб. 

Нагадаємо, 

  • 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа, ймовірно -  через вибухи балонів з газом. Попередньо, внаслідок вибуху постраждали четверо осіб, їх було госпіталізовано - двох до реанімації, двох - в опікове відділення. 
  • Згодом стало відомо, що у одного з постраждалих - важкі осколкові травми, у двох - сильні опіки.  
  • В управлінні ДержНС заявили, що до рятувальників надійшла інформація про пожежу у торговому павільйоні на проспекті Свободи, яка перекинулася на 2 сусідніх торгових павільйони.
  • Рішенням ЛМР, роботу ярмарку було призупинено до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, яка має надати місту висновки перевірки до 17:00 23 грудня. 
  • За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).  

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування