Кандидат у президенти Гриценко пообіцяв обрубувати руки

П'ятниця, 11 січня 2019, 13:14
Кандидат у президенти Гриценко пообіцяв обрубувати руки

Кандитат в президенти України лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, в разі перемоги на виборах, пообіцяв "обрубувати руки" за корупцію та кумовство.

Про це повідомляє кореспондент УП з місця подій.

"Я вам гарантую, що в президента України не буде офшорів, власності за кордоном, я гарантую, що піраміда корупції перетвориться у трапецію в перший день мого вступу на посаду президента", - заявив під час свого виступу Гриценко.

"Нагору більше не треба. Тільки десь-хтось - обрубаю руки. Ніяких любих друзів не буде. Це все дуже важливо. Важливо відновити довіру. Слово "олігарх" Україна забуде", - пообіцяв кандидат в президенти.

Також Гриценко переконував, що за 5 років його каденції "реально повернути Донбас без капітулятивних мінських домовленостей", та скасувати примусовий призов до війська і реформувати армію.

 

Висунення в президенти Гриценка підтримали партії "Хвиля" Віктора Чумака, "Альтернатива" Єгора Фірсова, "Європейська партія" Миколи Катеринчука, громадський рух "Рідна країна" Миколи Томенка.

 

Серед інших на заході також були присутні екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати - "єврооптимісти" Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, колишній нардеп - Тарас Стецьків, активісти Віталій Шабунін, Володимир Федорін, Олександр Лємєнов.

Читайте також: "Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори"

"Чумацький шлях. Як Гриценко змінює свій виборчий штаб"

Нагадаємо:

Роман Кравець, УП, Альона Мазуренко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування