Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смешко розповів, де візьме гроші на вибори і назвав головних конкурентів

Неділя, 13 січня 2019, 19:13

Екс-глава Служби безпеки України Ігор Смешко, який має намір балотуватися у президенти, заявив, що не мав "жодних  контактів з олігархами і не будемо співпрацювати", а гроші на передвиборчу кампанію планує залучити від "малого та середнього бізнесу". 

Про це Смешко заявив в інтерв'ю на телеканалі "112 Україна", яке вийшло в ефір ввечері 13 січня після його оголошення про намір балотуватися

"Ми дуже сподіваємося на малий і середній бізнес - задля якого є спроба нарешті створити потужну силу, яка стане основою заснованої на ідеології демократії консервативно-демократичної партії", -  заявив Смешко, коментуючи питання про походження коштів для проведення президентської кампанії.

Головним конкурентом у передвиборній гонці Смешко назвав "засоби масової інформації, які контролюються олігархами". 

"Вони, на жаль, не розуміють, що для того, щоб врятувати країну і себе, і капіталізацію, вони повинні почути народ, який хоче жити по правилах", - зазначив він. 

На питання про передвиборчий штаб Смешко заявив, що "він існує", але відмовився повідомити будь-які деталі. 

"Існує штаб, існує команда професійних людей, які здатні по кожному напрямку взяти ситуацію в руки ... Про це (голову штабу та ін. - ред.) ви дізнаєтеся після моєї реєстрації у ЦВК", - заявив Смешко. 

Читайте також: 

Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...