Листівки з Леніним від Порошенка й Кернеса: харків'ян привітали зі святами

Вівторок, 15 січня 2019, 15:32
Листівки з Леніним від Порошенка й Кернеса: харків'ян привітали зі святами

У Харкові розсилають вітальні листівки із зображенням Леніна та за підписами мера міста Геннадія Кернеса й президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє проект "Вибори".

За даними автора матеріалу, нещодавно до поштових скриньок харків’ян потрапили листи із вітаннями з новиорічними святами нібито від Кернеса і Порошенка.

 

Зазначається, що на фото, використаному для створення листівки, зображено харківську площу Свободи з пам’ятником Леніну зразка п’ятирічної давності.

"28 вересня 2014 року цей монумент повалили мешканці міста після офіційного розпорядження про його демонтаж голови ОДА Ігоря Балути", - йдеться в повідомленні.

Про ймовірну причетність до цих листівок журналіст запитав представників команд Порошенка та Кернеса. Але там відповіли, що вперше про таке чують.

Згідно зі статтею, харків’янам листи надсилало ТОВ "Дірект Технолоджі", яке надає рекламні послуги. Але назвати замовника у фірмі відмовилися, посилаючись на умови договору.

Автор матеріалу нагадав, що 26 грудня 2018 року харківський міський голова під час спілкування з журналістами вчергове наголосив, що на президентських виборах він особисто підтримав би Петра Порошенка.

А невдовзі після цієї прес-конференції, пише журналіст, в низці місцевих ЗМІ було зафіксовано наявність рекламних матеріалів на користь Кернеса та Порошенка.

 

Автор зауважує, що від імені Порошенка та мерів зі святами вітали й жителів інших міст, а саме Чернігова та Дніпра.

Нагадаємо: 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування