Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Прикарпатті "колядники" агітують за Кошулинського у президенти

Середа, 16 січня 2019, 11:56
На Прикарпатті колядники агітують за Кошулинського у президенти

Представники ВО "Свобода" ходять по домівках виборців на Прикарпатті зі щедрівками та заодно збирають підписи за висування Руслана Кошулинського у президенти.

Про це повідомляє Громадський рух "Чесно" з посиланням на місцевих жителів.

"Сьогодні вперше побачив колядників, яким не треба було давати гроші чи хоча б пампуха. П’ятеро-шестеро молодих людей гарно заколядували "Небо і земля", вручили набір політичної агітації від "Свободи" та попросили підписатися за висунення Кошулинського в Президенти", – написав у Facebook франківець Євген Карпенко. 

 

Музикантка і громадська діячка Людмила Лінник також зустріла політичних колядників.

"Побажали мені у віншуванні, щоб нашій нації позбутися окупації і щоб мої статки зростали скорше, ніж комунальні видатки. Я посміхнулась, і вже по гаманець. А вони мені: "Ми колядуємо, але грошей не потребуємо! А ще й вам подарунки даруємо". І тицяють мені пакетик з політичною агітацією: календарики, газетка, листівка... Від панів Марцінківа (мер Івано-Франківська – ред.) та Кошулинського", - написала вона у Facebook.

За словами Лінник, "колядники" відмітили у папочці, що побували у неї.

 

Деякі жителі кажуть, що, крім підписів на підтримку кандидата Кошулинського, "колядники" подекуди ще й збирали персональні дані.

"У мене запитували дату народження, уточнювали адресу, номер телефону", – розповіла Ольга Тут.

В обласному осередку ВО "Свобода" причетність їхньої партії до збирання підписів на підтримку Кошулинського заперечують.

"Уперше чую про те, що колядники збирають якісь підписи за Кошулинського. Можливо, це ініціатива людей, котрі підтримують нашого кандидата. Поганого й протизаконного в цьому нічого не бачу. Якщо таке є, то лише радію з того", – сказав голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Михайло Королик.

Він також запевняє, що обласний осередок від центрального штабу партії вказівок щодо збирання підписів не отримував.

Нагадаємо: 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування