Зеленський прокоментував розслідування "Схем" про його бізнес в РФ

П'ятниця, 18 січня 2019, 10:59
Зеленський прокоментував розслідування Схем про його бізнес в РФ

Шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що ні він, ні студія "Квартал 95" не ведуть бізнес у Росії, а журналістам різко відповів, бо на нього "різко наскочили".

Відеовідповідь він опублікував в Instagram.

"Перше, хочу прокоментувати ситуацію з журналістами програми "СХеми". На мене різко вискочили - я різко відповів. Хлопці, наступного разу не ховайтеся, я відповім на всі ваші запитання. Прошу пробачення, на всяк випадок", - заявив Зеленський.

За його словами, ні він, ні студія "Квартал 95" не веде бізнес в РФ "після того, що Росія зробила з Україною".

Він також додав, що не їздить на територію сусідньої держави, бо там на нього завели кримінальну справу через те, що він і команда "Квартал 95" допомагали українській армії фінансами.

"У нашої компанії справді багато різноманітних прав. Ми торгуємо з 21 країною за кордоном і всіма країнами СНД. Ми торгуємо інтелектуальними правами, це наші формати, наші ідеї, наші сценарії", - сказав Зеленський

"Гроші від цього надходять на різні західні компанії, але потім повертаються в Україну і витрачаються в Україні", - додав він.

View this post on Instagram

Мы работаем и живём в Украине!!!

A post shared by Владимир Зеленский (@zelenskiy_official) on Jan 18, 2019 at 12:10am PST

Шоумен наголосив, що він і його команда працюють і працюватимуть виключно в Україні.

Читайте також:

Межа жарту. Як Зеленський готується до виборів

Нагадаємо:

  • Журналісти програми "Схеми" повідомили, що шоумен Володимир Зеленський, який раніше заявив про намір балотуватися в президенти України, має бізнес в Росії попри запевнення про його закриття у 2014 році.
  • На запитання журналістів про активи в РФ  шоумен відповів різко.
  • В новорічну ніч шоумен Володимир Зеленський заявив, що висуває свою кандидатуру на пост президента України.
  • Виборчий процес на виборах президента України стартував 31 грудня.
  • Володимир Зеленський, попри те, що фігурував у соцопитуваннях щодо рейтингів кандидатів у президенти, до останнього не коментував, чи планує висувати свою кандидатуру. В інтерв'ю, яке з'явилося 25 грудня, Зеленський повідомив, що "думає" про свій похід на вибори: "Я думаю, що може бути - так". Також він висловився щодо розв'язання конфікту на Донбасі, зазначивши, що з Росією з цього приводу "доведеться домовлятися".
  • У листопаді він вперше прокоментував результати соцопитувань, відповідно до яких він поступиться президентським місцем лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі.
  • З 2016 року в Україні існує партія "Слуга народу", яка раніше називалася "Партія рішучих змін" і була перейменована у 2017 році. Головою політсили став Іван Баканов. Партія не має нерухомості та коштів, але має Вищу раду партії, повні тезки членів якої пов'язані зі студією "Квартал-95" Зеленського.
  • В Україні також відомий серіал "Слуга народу", створений студією "Квартал 95". У ньому вчитель історії Василь Голобородько, якого грає Зеленський, стає президентом України і намагається чинити не так, як зазвичай робили політики.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування