Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський розповів, що Порошенко питав у нього про президентські амбіції

П'ятниця, 18 січня 2019, 20:42
Зеленський розповів, що Порошенко питав у нього про президентські амбіції

Шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, що у грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком. На зустрічі президент запитав у Зеленського, чи балотуватиметься він на пост глави держави.

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю Українській правді.

На запитання журналіста, він відповів, що був в адміністрації президента за ініціативою Порошенка. Зеленський розповів, що його запросили, "щоб спитати – йдеш чи не йдеш?". Шоумен відповів, що "думає".

"Ну а що я повинен був сказати? Це правда, я думаю… Він (Порошенко – УП) пояснив складну ситуацію в країні, що він старається. А ви, мовляв, так жартуєте (про нього – УП), а я стараюся", - говорить Зеленський.

За його словами, він відповів Порошенку, що "це ж гумор, який відображає суспільство. Гумор – це така легка форма будь-якому керівнику країни дати зрозуміти де він живе і в якій ситуації. Мені здається, що так завжди було".

Також Зеленський сказав, що щасливий, що "в Україні є гумор".

Інтерв'ю із Володимиром Зеленським незабаром буде опубліковане на УП.

Читайте також:

Межа жарту. Як Зеленський готується до виборів

Нагадаємо:

  • Журналісти програми "Схеми" повідомили, що шоумен Володимир Зеленський, який раніше заявив про намір балотуватися в президенти України, має бізнес в Росії попри запевнення про його закриття у 2014 році.
  • На запитання журналістів про активи в РФ шоумен відповів різко. Пізніше він заперечив, що має бізнес в РФ.
  • В новорічну ніч шоумен Володимир Зеленський заявив, що висуває свою кандидатуру на пост президента України.
  • Виборчий процес на виборах президента України стартував 31 грудня.
  • Володимир Зеленський, попри те, що фігурував у соцопитуваннях щодо рейтингів кандидатів у президенти, до останнього не коментував, чи планує висувати свою кандидатуру. В інтерв'ю, яке з'явилося 25 грудня, Зеленський повідомив, що "думає" про свій похід на вибори: "Я думаю, що може бути - так". Також він висловився щодо розв'язання конфікту на Донбасі, зазначивши, що з Росією з цього приводу "доведеться домовлятися".
  • У листопаді він вперше прокоментував результати соцопитувань, відповідно до яких він поступиться президентським місцем лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі.
  • З 2016 року в Україні існує партія "Слуга народу", яка раніше називалася "Партія рішучих змін" і була перейменована у 2017 році. Головою політсили став Іван Баканов. Партія не має нерухомості та коштів, але має Вищу раду партії, повні тезки членів якої пов'язані зі студією "Квартал-95" Зеленського.
  • В Україні також відомий серіал "Слуга народу", створений студією "Квартал 95". У ньому вчитель історії Василь Голобородько, якого грає Зеленський, стає президентом України і намагається чинити не так, як зазвичай робили політики.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування