Порошенко йде на другий термін

Вівторок, 29 січня 2019, 13:52
Порошенко йде на другий термін
Адміністрація президента

Чинний президент Петро Порошенко буде балотуватися на другий термін.

Про свою участь у виборчій кампанії 2019 року він оголосив 29 січня, виступаючи на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом".

"Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидувати ще раз на посаду президента України", – заявив Порошенко.

 
роман кравець, уп

Глава держави зазначив, що "просить у виборців мандат на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, незалежності України".

Він зазначив, що в своїй президентській роботі має, "чим пишатися і за що вибачатися", але не хоче зупинятися на півдорозі розбудови держави.

"Завершуючи п’ятирічну каденцію, стартую знову заради збереження стратегічного курсу на Європейський Союз та НАТО, курсу на перетворення України у велику успішну країну щасливих людей", – зазначив Порошенко.

 
роман кравець, уп

Порошенко подякував усій своїй родині (присутні на форумі –ред.) за підтримку.

 
адміністрація президента

Читайте також Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:

  • Вже стали кандидатами 22 особи: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Анатолій Гриценко, Віталій Купрій, Євгеній Мураєв, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насіров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Ілля Кива, Руслан Кошулинський, Олександр Данилюк
  • Чергові вибори президента призначено на 31 березня, реєстрація кандидатів відбувається до 8 лютого (документи приймають до 3 лютого включно).

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News