Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Самопоміч" висунула свого кандидата в президенти

Четвер, 3 січня 2019, 12:50
Самопоміч висунула свого кандидата в президенти

В Об’єднанні "Самопоміч" одностайно проголосували за висунення Андрія Садового на пост кандидата у президенти від партії.

Відповідне рішення ухвалили на 17 з’їзді партії 3 січня.

"Я пригадую, коли був перший день моєї праці на посаді у Львові. Тоді спитали Катерину (дружину Андрія Садового – УП) які її враження, які очикування. Вона сказала – у мене таке враження, очікування, що я посилаю чоловіка на війну. Я розумію, що я йду на війну, але я йду служити. Я люблю людей і люблю вас. Я готовий віддати своє життя, тому що це наша Україна і в нас іншої немає і іншого шансу не буде. Ми повинні йти зараз в наступ і перемагати, саме зараз", - заявив Садовий у своїй промові.

Нагадуємо:

  • Мер Львова й лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий вважає, що представники Росії не повинні володіти стратегічними об’єктами в Україні під час війни.
  • Також Садовий не відступає від ідеї обміняти кума російського президента Віктора Медведчука на полонених українських моряків: "Це реалістична річ, яку треба робити і не думати".
  • Раніше Садовий заявив, що білборди його партії "Самопоміч", розміщені до офіційного старту передвиборчої кампанії з виборів президента, не порушують законодавство і фінансуються за кошти благодійників.

Марія Думанська, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...