Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Федерації тенісу назвали склад збірної України, яка зіграє у Польщі

Середа, 30 січня 2019, 08:16

У Федерації тенісу України повідомили, що Даяна Ястремська погодилася зіграти за національну збірну в Польщі.

Про це йдеться у заяві, опублікованій у Facebook.

Зазначається, що  представники ФТУ та батько української тенісистки Ястремської Олександр провели додаткові перемовини щодо участі спортсменки в матчах Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації.

"Наслідком переговорів стало досягнення домовленості про участь Даяни в складі національної збірної", - сказано у повідомленні.

Повідомляється, що будь-які непорозуміння усунуті і Ястремська висловила бажання взяти участь в матчі та докласти всіх зусиль, аби національна команда здобула перемогу в Зеленій Гурі.

За даними ФТУ, збірна України в Польщі буде представлена: Лесею Цуренко, Даяною Ястремською, Катериною Козловою, Мартою Костюк і Надією Кіченок.

Нагадаємо:

  • Раніше повідомлялося, що українські тенісистки Еліна Світоліна й Даяна Ястремська не зіграють за національну збірну України в матчах Кубку Федерації у польській Зеленій Гурі.
  • Федерація тенісу України заявила, що причина у фінансових умовах, висунутих агентом тенісисток Стефаном Гуровим, а сама Світоліна повідомила, що не зможе грати через травму.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування