Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ООС спростовують, що їхнього командира затримали на хабарі

Середа, 30 січня 2019, 12:29

У Командуванні Операції об'єднаних сил заявили, що на сьогодні жоден з командирів військових частин зі складу ООС не затриманий та під вартою не перебуває, про що раніше заявили у Державному бюро розслідувань.

Відповідна заява опублікована на сторінці відомства у Facebook.

Зазначається, що за наказом Командування ООС оперативним підрозділом ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях вживаються заходи щодо недопущення незаконного перетину через лінію розмежування товарно-матеріальних цінностей.

Повідомляється, що у грудні 2018 року зазначеним підрозділом зі складу Об'єднаних сил було виявлено механізм переміщення цигарок через лінію зіткнення в районі населеного пункту Трьохізбенка Луганської області і протягом грудня-січня правоохоронцями були проведені заходи щодо документування та збору доказів зазначених злочинних дій.

"17 січня під процесуальним керівництвом прокуратури зі спеціалізованим підрозділом СБУ зі складу Об'єднаних сил та за участю слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Краматорськ (якого було залучено у самому кінці зазначеної правоохоронної операції) було здійснено затримання осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначеного злочину", - йдеться у повідомленні.

В ООС додали, що в подальшому усі матеріали справи, зібрані правоохоронцями зі складу Об'єднаних сил, були передані слідчому ДБР.

Там наголосили, що процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура зі складу Об'єднаних сил.

"На сьогодні жоден з командирів військових частин зі складу Об'єднаних сил не затриманий та під вартою не перебуває. Командування Об'єднаних сил рішуче налаштоване щодо подолання контрабанди як явища та наголошує про дію беззаперечного правила: "Закон – один для всіх!"", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо:

  • 30 січня у Державному бюро розслідувань повідомили про затримання на хабарі у 2500 доларів США оперативного працівника Головного управління військової контррозвідки Служби безпеки України та командира однієї з військових частин, розташованої в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: