Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко заявив, що не вибачиться перед "патологічно брехливим" Луценком

Середа, 30 січня 2019, 15:00
Гриценко заявив, що не вибачиться перед патологічно брехливим Луценком

Кандидат у президенти від партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що не буде вибачатися перед генеральним прокурором Юрієм Луценком, проте приніс вибачення його сину Олександру.

Про це Гриценко написав у Facebook.

Зокрема, Гриценко в інтерв’ю Дмитру Гордону заявив, що війна на Донбасі давно б закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту.

Гриценко стверджує, що деякі чиновники повністю, деякі після кількох місяців в АТО, - завчасно повертали своїх дітей додому, чи до парламенту, чи до Укроборонпрому, коли інших хлопців мобілізовували на рік і більше.

Генпрокурор обурився словами Гриценка, і заявив, що вимагає вибачення. Він також опублікував світлини сина Олександра з фронту, який пішов туди добровільно.

"Вибачатися, тим більше перед Луценком, патологічно брехливим по життю, - нема за що і не буду", - написав Гриценко.

"Я знаю, що Луценко-син дійсно доброволець, воїн, знаю, що він був в АТО, хоча й далеко не рік, як інші. Але воював, тому честь синові і хвала. Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценкові-сину я приношу свої вибачення", - додав кандидат у президенти.

Гриценко також заявив, що слова генпрокурора, що на початку війни екс-міністру оборони знову пропонували  пост, брехня.

"Напевно під впливом сивушних масел (Юрій Луценко – УП) бреше в ефірах, нібито на початку війни Порошенко пропонував мені пост міністра оборони і навіть начальника Генштабу, а я нібито відмовився. Не було цього", - обурився Гриценко.

За його словами, він готовий у прямому ефірі разом з Порошенком пройти тест на поліграф, щоб переконати всю країну в "брехливості генпрокурора".

"Вибачень від Луценка не чекаю, бо довіри чи поваги до нього немає давно", - написав Гриценко.

Як повідомлялося, Гриценко в інтерв’ю Гордону заявив, що на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова не ховав свого сина від служби в АТО.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування