Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Членів виборчих комісій не позбавлять субсидій – ЦВК

Четвер, 31 січня 2019, 11:37

Робота членів виборчих комісій оплачується, але це не може стати підставою ні для перегляду розміру пенсій, ні для скасування субсидій.

Про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

"Оплата праці членів виборчої комісії… не може бути підставою для скасування, обмеження або зменшення їм та членам їх сімей, які проживають разом з ними, будь-яких видів соціальних виплат, пенсій, субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг тощо", - йдеться в повідомленні.

У ЦВК нагадали, що умови оплати праці членів виборчих комісій встановлені постановою Кабміну від 28 липня 2004 року № 966.

Також повідомляється, що робота офіційно безробітних у виборчих комісіях не є підставою для зняття цих осіб з обліку в службі зайнятості як таких, що шукають роботу, або для припинення виплати їм допомоги по безробіттю.

Читайте також: Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

  • Вибори президента призначені на 31 березня.
  • Станом на 31 січня ЦВК зареєструвала 26 осіб: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Анатолій Гриценко, Віталій Купрій, Євгеній Мураєв, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насіров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Ілля Кива, Руслан Кошулинський, Олександр Данилюк, Сергій Тарута, Володимир Зеленський, Ігор Смешко та Інна Богословська. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування