Ліга Чемпіонів. "Реал" переміг "Аякс", "Тоттенгем" сильніше за "Боруссію"

Середа, 13 лютого 2019, 23:30

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів амстердамський "Аякс" заслуговував як мінімум на нічию у грі з мадридським "Реалом", але поступився з рахунком 1:2.

Ще в першому таймі ворота Тібо Куртуа врятувала стійка воріт після удару Душана Тадича. Ще в одному моменті Куртуа врятував свою команду після удару з метрів десяти Хакіма Зієша.

На 38-й хвилині "Аякс" таки забив гол, але словенський суддя Дамір Скоміна спочатку зарахував взяття воріт, але після перегляду VAR (cистема відеоповтору спірних моментів матчу - прим УП) скасував гол, зафіксувавши суперечливий офсайд.

На старті другого тайму "Аякс" знову мав кілька нагод, щоб пробити ворота "королівського клубу", але вдало грав Куртуа.

На 60-й хвилині "Реал" повів у рахунку. Забитим голом відзначився Карім Бензема. На 75-й хвилині Зієш зрівняв рахунок - 1:1. Утримати нічийний рахунок голландська команда не зуміла. На 87-й хвилині Марко Аненсіо забиває переможний гол для "Реала" в цій зустрічі - 1:2.

В іншому матчі Ліги чемпіонів за середу, 13 лютого, "Тоттенгем" в Лондоні розгромив дортмундську "Боруссію" з рахунком 3:0. Голами за "Тоттенгем" відзначилися Сон Хин Мін, Ян Вертоген та Фернандо Лооренте.

Матчі-відповідь 1/8 фіналу пройдуть за два тижні.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування