Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Садовий заявив, що він підходящий кандидат для Вакарчука

П'ятниця, 15 лютого 2019, 13:57

Кандидат у президенти від партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що він виконав три вимоги, які висунув до кандидатів у президенти співак Святослав Вакарчук.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Готовий поборотись за голос Святослава Вакарчука і одразу ж даю йому відповідь на його челендж ТриУмовиКандидату", - написав Садовий.

Він заявив, що готовий до відкритих дебатів і навіть провів перші із Анатолієм Гриценком. Членів своєї команди Садовий також уже оголосив, проте не став називати імена кандидатів на посади начальника Генштабу і міністра закордонних справ.

"Моя кандидатура на посаду начальника Генштабу – це один з діючих бойових командирів бригади. На жаль, я не зможу назвати його прізвище, адже це створить йому моментальні проблеми на службі. Та сама ситуація і з кандидатом на посаду Міністра закордонних справ, який зараз є діючим дипломатом", - написав він.

Щодо свої виконаних обіцянок Садовий написав:

"Я досі не обіймав жодних державних посад, але продемонструю, як ставлюсь до виконання своїх програм на прикладі Львова. На сайті lviv2020.com є моя детальна програма, з якою йшов на вибори у 2015 році і виконання кожного пункту програми у відсотках. Є також можливість подивитись звіт по виконанню програми за кожен рік", - написав він.

Все, що треба знати про кандидата у президенти Садового читайте тут.

Нагадаємо:

  • У п’ятницю 15 лютого співак Святослав Вакарчук заявив, що на виборах президента обиратиме серед тих кандидатів, які виконають три умови: без суфлерів візьмуть участь у теледебатах, назвуть імена членів своєї команди і продемонструє "на реальних фактах як виконував свої обіцянки в минулому".
  • Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні.
  • Також він заявив, що не буде підтримувати жодного з кандидатів.
  • Президентські вибори пройдуть 31 березня.    

Олександр Шумілін, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування