Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В антикорупційних органах "запаслись попкорном" на час виборів

Понеділок, 18 лютого 2019, 10:19

Резонансних справ щодо кандидатів у президенти до виборів не буде.

Про це кажуть джерела в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та Національному антикорупційному бюро, йдеться у матеріалі УП Під мантією Понтія Пілата: в які ігри грають НАБУ і САП перед виборами.

"Це свідоме рішення, щоб випадково комусь якоюсь справою рейтинг не зробити up чи down", – так відповів у січні один з представників антикорупційних органів на запитання, чи будуть справи щодо кандидатів у президенти.

"Так, влада хотіла б, щоб ми завели справу по Тимошенко, але ми не братимемо участь у цьому. Просто візьмемо поп-корн і пиво і поглянемо на це "Скажене весілля"!" – додає співрозмовник.

В інтересах НАБУ і САП було б уникнути політичної заангажованості під час виборів, що могло б бути розцінене як підігравання одному з кандидатів. Тим більше, що представники різних гілок влади вже й так отримали чимало зисків з протистояння головних антикорупціонерів, зазначається в матеріалі.

Нагадаємо:

  • Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на брифінгу 8 лютого заявив, що до виборів не очікує позитивних розглядів стосовно справі з питань до електронних декларацій народних депутатів.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: