Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Павла Гриба привезли на суд з температурою - батько політв'язня

Понеділок, 18 лютого 2019, 20:54

Політв'язня Павла Гриба доставили на судове засідання із підвищеною температурою.

Про це в ефірі телеканалу "Прямий" розповів батько політв'язня Ігор Гриб, передає "Укрінформ".

"Сьогодні Паша приїхав на засідання суду з температурою. Але він сказав, що готовий бути присутнім на засіданні і готовий відповідати на ті питання, які будуть йому поставлені. Бо вже Притула (свідок у справі, український професор Василь Притула - ред.) приїхав, якого він знає з трьох років, який його постійно лікував. Але судове засідання не відбулось. Я вважаю, це є цілеспрямованою і підготовленою акцією з боку російської сторони", - зазначив він.

Ігор Гриб додав, що на судове засідання не з'явились представник прокуратури та перекладач - і таким чином "зірвали" засідання.

Нагадаємо:

  • А Павла Гриба росіяни викрали 24 серпня 2017 року на території Білорусі. Юному українцю, хворому на портальною гіпертензією, інкримінують "схиляння до теракту". За версією звинувачення, Павло Гриб під тиском Стефана Капіноса схиляв російську школярку Тетяну Єршову з Сочі виготовити та підірвати вибухівку.
  • Гриб не визнає звинувачень і називає справу сфабрикованою.
  • Європейский суд з прав людини у грудні 2018 року зобов'язав Росію надати медичні документи про стан здоров'я українця Павла Гриба.
  • 30 січня 2019 року його батько заявив про критичний стан Павла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: