Тимошенко пояснила, чому заступилась за Мангера

П'ятниця, 22 лютого 2019, 12:42
Тимошенко пояснила, чому заступилась за Мангера

Кандидат у президенти та лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, пропонував пройти поліграф, але йому відмовили, бо суд не хоче почути правду щодо замовників з оточення президента.

Про це вона сказала на прес-конференції у п'ятницю, відповідаючи на питання, чому раніше висловилась на підтримку Мангера, незважаючи на те, що офіційне слідство і розслідування журналістів вказують на його вину.

"Мангер у суді публічно попросив пройти поліграф, але кишеньковий суд у цьому відмовив,  бо не хочуть почути правду і отримати інформацію про фальсифікацію слідства", - відповіла політик.

"Всі знають що депутат від БПП і його помічник передавали гроші за замовлення цієї дівчини, але генпрокурор мовчить про це...  Якщо хочете знати правду, то наполягайте на тому, щоб суд провів поліграф, не треба робити інсинуації", - додала вона..

Читайте також: Справа Гандзюк: це тільки початок?

Безкарність вбиває. Ким була і за що боролась Катя Гандзюк

Нові прізвища у справі Гандзюк, та хто насправді відкрив таємницю слідства

Нагадаємо:

  • Раніше Юлія Тимошенко заявила, що її команда проаналізувала всі 5 сторінок підозри Мангеру і не побачила жодного факту чи доказу причетності, а лише домисли прокуратури.
  • 19 лютого Генпрокуратура подала апеляцію на запобіжний захід голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.
  • 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.
  • Вночі 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 2,5 млн грн. Пізніше його адвокат вніс за нього заставу, і голова облради вийшов на волю.
  • У понеділок, 18 лютого, голова Херсонської облради Владислав Мангер вийшов на роботу.

Яна Міланова, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...