Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем‘єр-ліга: Динамо громить Зорю, "гірники" легко долають Олександрію

Понеділок, 25 лютого 2019, 19:58

Київське "Динамо" з рахунком 5:0 розгромило луганську "Зорю".

Матч 19-го туру відбувся 25 лютого на НСК "Олімпійський".  

До першого пропущеного голу гостям вдавалося грати з киянами на рівних і небезпечно контратакувати. На 34-й хвилині Віктор Циганков увійшов у штрафну "Зорі" і віддав пас на Миколу Шапаренка, який забивав у порожні ворота - 1:0. Через три хвилини вже прохід Беньяміна Вербича у штрафну завершився влучним ударом у кут воріт - 2:0.

На 45-й хвилині захист "Зорі" знову припускається помилки та після навісу з флангу від Вербича, Шапаренко коліном забиває свій другий гол у цій зустрічі - 3:0.

У другому таймі для луганської команди нічого не змінилося. На 54-й хвилині Олександр Караваєв помиляється у власному штрафному і Вербич ударом з метрів 16-ти робить рахунок 4:0.

Підопічні Юрія Вернидуба в другій половині гри мали кілька моментів, щоб забити хоча б один гол, але всі удари приходилися повз ворота, чи в захисників киян. 

На 73-й хвилині розгром "Зорі" завершив Фран Соль. Після пасу з флангу від Томаша Кендзьори іспанець ударом головою забиває п`ятий м`яч у ворота "Зорі".

 

Не мав проблем у заключному матчі 19 туру із "Олександрією" і "Шахтар". Донецький клуб переміг у Харкові з рахунком 2:0.

На 15-й хвилині "Шахтар" відкриває рахунок у матчі. Тайсон з Марлосом обігралися у штрафній гостей і останній точним ударом пробив Юрія Паньківа - 1:0. Через 20 хвилин Марлос записав до свого активу результативну передачу. Український бразилець з флангу навісив на штангу, де Жуніор Мораєс ударом головою подвоїв рахунок - 2:0.

У другому таймі обидві команди мали ще по кілька моментів, щоб змінити рахунок, але свої команди рятували вже П`ятов та Паньків. "Шахтар" у цій зустрічі забив ще і третій гол після удару Тайсона, але на своєму шляху м`яч влучив в руку Марлосу і суддя скасував взяття воріт.

На 78-й хвилині Марлос заробив пенальті та сам узявся пробивати, але не зумів переграти воротаря "Олександрії".

 

Інші матчі 18 туру УПЛ завершилися з такими результатами: "Маріуполь" - "Олімпік" - 2:1, "Львів" - "Чорноморець" - 0:1, "Арсенал-Київ" - "Десна" - 0:2, "Ворскла" - "Карпати" - 0:4.

 

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...